Saturday, 12 October 2019

Bonus calculations for Postal employees

Bonus calculations for Postal employees

Bonus calculations for Postal employees

Bonus calculations for postal employees 2018-19 who performed duty without strike will get the following amount as follows:


7000*60/30.4=13,816

For those who performed 2 day strike will get the amount as follows:

7000*11=77000
7000/31*29=6548
(77000+6548=83548)

Total 83548/12=6962

6962 * 60 /30.4=13740.78

Rs 13741

For GDS, who performed 2 day and 4 day strike will get the amount as follows:

10*7000=70000
7000/31*29=6548
7000/31*27=6097

70000+6548+6097=82645
82645/12=6887

6887*60/30.4=13593

No comments:

Post a Comment

Flash News

9 hours of work is a normal working day for central government employees

9 hours of work is a normal working day for central government employees Central Government Employees Latest News Number of Hours o...